Poroholma

Augustin paviljonki

Rauman Poroholma - Augustin Majatalo

Poroholman lomakeskuksen mahtavimmalla paikalla sijaitsee 1800-luvun mahtava pitsihuvila. Tehtailija Isak Östman-Kallion 1895 rakennuttama huvila on 1920-luvulta lähtien toiminut ravintolana. Lotat pitivät siinä pitkään kesäkahvilaa ja nyt se toimii Poroholman lomakeskuksen ravintolana ja yksityiskäyttöön vuorkattavana juhlatilana. Huvilan yläkerrassa sijaitsee majatalohuoneita.


Yksityistilaisuudet

Poroholman pitsihuvilan juhlatila on varattavissa juhliin, kokouksiin jamuihin yksityistilaisuuksiin. Juhlatilassa tilaa 60-hengelle.

Varaukset ja lisätiedot:
Klapsakka.fi


Augustin kotiruokabuffet

Avoinna 22.6.-29.7.2017 joka päivä klo 11–14.

Buffet menu

Lihapullat ja perunamuusi
Salaattipöytä
Lohikeitto
Lapskoussi
Ruokajuomat.

HINTA Aikuiset 12 € Lapset 8 € (alle 10 vuotta)

Lue lisää lapskoussista, Rauman perinneruoasta täältä ►

Augustin yhteismajoitustila

Juhlatila

Augustin juhlatilat ovat varattavissa myös yksityiskäyttöön. Tilat on mitoitettu max. 60 henkilölle. Tiedustelut ja varaukset: info at poroholma.fi

 

Augustin majatalo

Majoitu

Augustin paviljongin yläkerta on muutettu majatalohuoneiski vuonna 2013. Varattavana on kolme idyllistä huonetta, joissa on kaksi erillistä sänkyä. Wc- ja suihkutilat löytyvät käytävältä huoneiden välittömästä läheisyydestä. Myös lomakeskuksen saunat, suihkut ja wc:t ovat vieraiden käytössä. Huoneet sijaitsevat pitsihuvilan yläkerrassa (ei hissiä).


Varaa majoitus ►

 

Augustin majatalo