Poroholma

Harrasta, liiku ja leiki

Rauman Poroholma  -  Harrasta

Raumalla on paljon erilaisia harrastusmahdollisuuksia. Otanlahden urheilualue sijaitsee Poroholman lomakeskuksen vieressä. Rannalla on myös frisbeegolfrata ja beach volley kenttiä. Poroholman vieressä on myös kaunis Petäjäksen alue jossa voi patikoida tai lenkkeillä. Alla on listattu lomakeskuksen, lähialueen ja Rauman suosituimpia harrastuksia ja aktiiviteetteja. Voit myös katsoa lisää aktiviteetteja sivulta www.otanlahti.fi


Klovni-symboli

KAAPELIRATA
Poroholman kaapeliradalla voit lautailla tai nauttia vauhdista vetorenkaan kyydissä. Vuokrattavana on myös SUP-lautoja ja polkuvene.
Klovni-symboli

LASTEN LEIKKIPAIKKA
Poroholmassa on Aurinkoterassi Ruormiehen vieressä mainio leikkipaikka perheen pienimmille. Leikkipaikasta löytyy keinut, kiipeilyteline sekä leikkimökki.

Lasten leikkipaikka

Ui-symboli

UI JA OTA AURINKOA
Lomakeskuksessa on oma suojaisa uimaranta, jossa voit nautiskella auringosta tai aivan lomakeskuksen vierestä löytyy suurempi Otanlahden uimaranta, sekä nuorten suosima maauimala, jossa voi hypellä merivedellä täytettyyn altaaseen tai seurata sivusta muiden uskaliaita suorituksia.

Otanlahden uimaranta

Pyörä-symboli

PYÖRÄILE
Voit vuokrata Poroholmasta itsellesi pirteän keltaisen kaupunkipyörän ja tutustua lähistön kauniisiin merenrantamaisemiin tai Vanhan Rauman idylliin sen avulla.
Polkupyörät sijaitsevat vastaanoton vieressä. Vuokrahinta on 15€/pv tai 5€/h.

Pyörä-symboli

LENKKEILE, PATIKOI TAI PYÖRÄILE PETÄJÄKSEN LUONTOPOLULLA
Poroholman vieressä sijaitsevalla Petäjäksen alueella on viehättäviä polkuja ja grillauspaikkoja rannan tuntumassa. Polku alkaa Bloqvistin tavernan ja Gerdan takana olevasta metsiköstä. Katso polut kartalta >
Vuosina 1915-1917 venäläiset sotilaat linnoittivat Rauman rantoja. Pelättiin nimittäin saksalaisten maihinnousua. Eräs linnoitettu alue oli sataman lähellä sijaitseva Petäjästen niemi. Vielä tänään niemeltä löytyy kallioon hakattuja juoksuhautoja ja kaivettuja tykkipattereita.

Rauman muut luontopolut ja laavut >

Kajakoi-symboli

MELO
Otanlahden uimarannan ja maauimalan välistä löytyy Rauman Seudun Melojat, joka on Rauman seudulla toimiva melonnan yleisseura. Voit kysellä heiltä mahdollisuutta osallistua järjestetylle melontaretkelle tai vuokrata kanootti omaan käyttöösi.
Lisätietoja www-osoitteesta: www.raumanseudunmelojat.fi

Golf-symboli

GOLFAA
Raumalla on myös oma golf-kenttänsä ja jos kuulut alan harrastajiin, voit käydä tutustumassa Rauma Golfin antiin.
Lisätietoja www-osoitteesta: www.raumagolf.fi