Poroholma

Rauman Poroholma

Rauman Poroholma

 

Tasokas, puistomainen lomakeskus meren äärellä, mutta siltin lähes kaupungin keskustassa. Voit lomailla perinteisellä caravan- tai mökkialueella, ruokailla aidossa purjelaivassa, istua iltaa mahtavilla rantaterasseilla, laulaa karaokea poroholman iltaravintolassa, uida ja saunoa alueen hiekkarannalla.
Poroholma on osa Otanlahden rantapuistoa, jossa sijaitsee myös mm. maauimala, urheilukenttiä ja kesäteatteri. Alueelta on myös säännöllinen kaupunkijunayhteys vanhaan Raumaan, eksoottiseen mailmanperintökohteeseen täynnä idyllisiä pikkukauppoja, ravintoloita ja museoita.
Poroholma on myös kaupungin virallinen vesibussisatama, josta risteilyt Rauman saaristoon, Kylmäpihlajan majakalle sekä muihin matkailusaariin.

Tervetuloa Raumalle, Suomen aurinkoisimpaan kaupunkiin ... ja kuten sanotaan
Tervtulo ja ol niingon gotonas!

Linkit matkailijalle:
Raumalle →
Otanlahden rantapuisto →
Visit rauma →

Ajankohtaista


Oheistusta lomakaudella saapuville

Poroholma on jo vuosia ollut Suomen suosituimpia leirintäalueita ja se on lähestulkoon koko heinäkuun aina täynnä. Tästä syystä, jotta saapuvien ja lähtevin karavaanareiden välillä vältytään suurilta ruuhka-piikeiltä, niin on ehdottoman tärkeää, että alueelta poistuvat lähtevät klo 12 mennessä. Uusia asiakkaita otamme sisään alueelle vasta klo 12 jälkeen, kun edellisen yön asiakkaat ovat poistuneet.

Poroholmaan ei valitettavasti ole mahdollista varata paikkoja ennakkoon, sillä sen järjestäminen on käytännössä mahdotonta, sillä koska karavaanauksen ideaan kuuluu liikkumavapaus ja näin siirtyminen päätetään usein vasta ilmojen mukaan, niin siten ei alueella voida tietää ennakkoon päivittäistä paikkatilannetta ja siksi myös paikan varaus on näin mahdotonta järjestää.
Eli tästä johtuen kaikki paikat jaetaan aina saapumisjärjestyksessä ja jotta saa itsellensä mieleisensä paikan, niin suosittelemme saapumaan 13-15 välillä, jolloin pois lähteviltä vapautuu paikkoja.
Yleensä olemme saaneet lähes aina kaikki saapuvat sovitettua alueelle, joten suureen ahdistukseen ei tämän vuoksi ole syytä vaipua.

Alueelle saapuville asiakkaillemme tiedoksi, niin Poroholman naapuriin on avattu lapsi-ystävällinen maauimala, johon uimalan yrittäjät ovat ystävällisesti halunneet tarjota pienen alennuksen asiakkaillemme , eli sisäänpääsyrannekkeesta ja minigolfista saa 1e:n alennuksen karavaanikorttia esittämällä.

Lisätietoa maauimalasta ja Poroholman asioista löytyy osoitteesta www.poroholma.fi

Tervetuloa Raumalle nauttimaan meri-ilmasta ja vanhan puukaupungin miljööstä