Poroholma

Rauman Poroholma

Rauman Poroholma

 

Tasokas, puistomainen lomakeskus meren äärellä, mutta siltin lähes kaupungin keskustassa. Voit lomailla perinteisellä caravan- tai mökkialueella, ruokailla aidossa purjelaivassa, istua iltaa mahtavilla rantaterasseilla, laulaa karaokea poroholman iltaravintolassa, uida ja saunoa alueen hiekkarannalla.
Poroholma on osa Otanlahden rantapuistoa, jossa sijaitsee myös mm. maauimala, urheilukenttiä ja kesäteatteri. Alueelta on myös säännöllinen kaupunkijunayhteys vanhaan Raumaan, eksoottiseen mailmanperintökohteeseen täynnä idyllisiä pikkukauppoja, ravintoloita ja museoita.
Poroholma on myös kaupungin virallinen vesibussisatama, josta risteilyt Rauman saaristoon, Kylmäpihlajan majakalle sekä muihin matkailusaariin.

Tervetuloa Raumalle, Suomen aurinkoisimpaan kaupunkiin ... ja kuten sanotaan
Tervtulo ja ol niingon gotonas!

Linkit matkailijalle:
Raumalle →
Otanlahden rantapuisto →
Visit rauma →

Ajankohtaista


Poroholma sulkeutuu 19.9.2021

Poroholmassa elellään taas kauden viimeisiä aikoja ja tulevana viikonloppuna alueella 17-19.9. vietetään taas perinteisiä silakkatreffejä, joiden järjestelyistä vastaa kokonaisuudessaan Rauman karavaanarit. (Lisätietoja treffeistä löytyy https://www.sfcrauma.fi ).
Tämän jälkeen sunnuntai-iltana 19.9. Rauman Poroholma sulkeutuu ja siirtyy ansaituille talviunille.
Mikäli kuitenkin on tarvetta päästä majoitttumaan suljettuna aikana, niin voipi soitella alueen isännälle, Tommi Toivoselle ja sopia hänen kanssaan mahdollisesta majoittumisesta alueella.
Tommi Toivonen p. +358 44 774 4555.

Kiitos kovasti kaikille kesästä ja nähdään taas ensi kesänä.
Poroholma avautuu jälleen toukokuun alussa v.2022