Poroholma

Rauman Poroholma

Rauman Poroholma

RMJ 2017 Festarimajoitus nettimyynnissä. Varauksia ei oteta vastaan. Paikkoja ei voi ostaa soittamalla eikä sähköpostitse, vain netistä. Osta heti ►

Tasokas, puistomainen lomakeskus meren äärellä, mutta siltin lähes kaupungin keskustassa. Voit lomailla perinteisellä caravan- mökkialueella, ruokailla 1800-luvun pitsihuvilassa, tai aidossa purjelaivassa, istua iltaa mahtavilla rantaterasseilla, laulaa karaokea poroholman iltaravintolassa, uida ja saunoa alueen hiekkarannalla.
Poroholma on osa Otanlahden rantapuistoa, jossa sijaitsee myös mm. maauimala, urheilukenttiä ja kesäteatteri. Alueelta on myös säännöllinen kaupunkijunayhteys vanhaan Raumaan, eksoottiseen mailmanperintökohteeseen täynnä idyllisiä pikkukauppoja, ravintoloita ja museoita.
Poroholma on myös kaupungin virallinen vesibussisatama, josta risteilyt Rauman saaristoon, Kylmäpihlajan majakalle sekä muihin matkailusaariin.

Tervetuloa Raumalle, Suomen aurinkoisimpaan kaupunkiin ... ja kuten sanotaan
Tervtulo ja ol niingon gotonas!


Ajankohtaista


Uutta kesällä 2017!

Poroholman purjelaivasatama laajenee

Lomakeskuksen purjelaivasatama laajenee uudella aluksella kesäksi 2017. Poroholmaan saapuu raakapurjeilla varustettu 49 metrinen priki Gerda, Suomen suurin purjehduskuntoinen purjelaiva.


Raumasta Suomen paras veneilykohde?

Raumasta rakennetaan entistä vireämpää ja vetovoimaisempaa veneilykohdetta. Poroholman vierasvenesatamaa ja sen läheisyydessä olevan Suomen suurimman pienvenesataman vierasvenealuetta kehitetään. Merkittävin muutos on Poroholman lomakeskukseen ja pienvenesatamaan johtavan väylän syvennys 2,5 metriin, kevään 2017 aikana. Myös Poroholman vierasvenesatamaa syvennetään 2,5 metriin, jotta jatkossa Poroholmaan pääsee isommallakin aluksella.


Maauimasta kesäkylpylä

Lomakeskus on aloittanut sen vieressä sijaitsevan maauimalan mittavan remontin. Poroholma rakennuttaa maauimalasta korkeatasoisen kesäkylpylän.


Vastaanotto on kiinni talvikauden ajan, majoitusohjeet talvella saa soittamalla numeroon: 02 533 5522

• Poroholman Rantatalo toimii alueen vastaanottona syyskaudella ja keväällä. Rantatalo on suljettu talveksi. Avaamme jälleen 1.5.2017, tai aikaisemmin, jos säät suosivat. Rantatalosta myös pizzat, burgerit ja kahvilatuotteet.


 


Tapahtumakalenteri


Flikkatte vitone 20.5.2017

www.flikkattevitone.fi ►

RMJ 22.–24.6.2017

rmj.fi ►

Urheilukarnevaali 30.6.–2.7.2017

urheilukarnevaali.fi ►

Poroholman Venetsialaiset elokuun viimeisellä viikolla

Lue lisää ►

Lisäksi terassikahvila Ruormiehessä
esiintyjiä läpi koko lomakauden!

» Katso kaikki tulevat tapahtumat tapahtumakalenterista