Poroholma

Majoitu

Rauman Poroholma - Majoitu

Poroholman Lomakeskuksessa on erilaisia majoitusvaihtoehtoja tasokkaasta caravan alueesta eritasoisiin mökkeihin. Alueen 1800-luvun pitsihuvila on myös muutettu pieneksi majataloksi, jossa on hotellihuoneita mahtavalla merinäköalalla.
Alla on esitelty tarkemmin alueen majoitusvaihtoehdot. Mökkivuokraajien minimi-ikäraja on 20v. paitsi huoltajan seurassa alempi.


Camping-symboli Karavaanipaikka Karavaanipaikka

KARAVAANIPAIKAT
Poroholman lomakeskuksen tasokkaalla viiden tähden caravan-alueella tunnet olevasi hyvässä huomassa. Matkailijan on mahdollista majoittautua aivan rannan tuntumaan, josta aukeaa mahtavat näköalat avomerelle tai mukavasti puistoalueelle puiden suojaan. Koko karavaanialue on yhteistä puistoa jossa pohjana on hyväkuntoinen nurmi.
Lue lisää ►


Teltta-symboli Telttapaikka Telttapaikka

TELTTA-ALUE
Porohoman lomakeskuksen telttailualue on aivan niemen kärjessä, puiden siimeksessä.
Lue lisää ►


Mökki-symboli Leirintämökki Leirintämökki

LEIRINTÄMÖKIT
Poroholman lomakeskuksen leirintämökit on perinteisiä, yksikerroksisia, terassillisia hirsimökkejä, jotka sijaitsevat mukavasti metsän siimeksessä, mutta siltin alueen loistavimmilla paikoilla. Mökit on tarkoitettu kesäkäyttöön ja ne ovat valmistuneet vuonna 2010.
Lue lisää ►

Varaa majoitus ►


Mökki-symboli Retkeilymökki Retkeilymökki

RETKEILYMÖKIT
Poroholman lomakeskuksen retkeilymökit ovat vaatimattomia, mutta siistejä, yksikerroksisia hirsimökkejä, jotka sijaitsevat metsän siimeksessä. Mökit on tarkoitettu kesäkäyttöön ja ne ovat kokonaan remontoitu vuonna 2013.
Lue lisää retkeilymökeistä täältä.

Varaa majoitus ►


Purjelaiva Kathrina Kathrina

RURJELAIVAHOSTELLI GERDA
UUTTA KESÄLLÄ 2017! Poroholman laiturissa on kesällä 2017 mahdollista majoittua mahtavassa purjelaivassa, priki Gerdassa. Purjelaivahostellissa on erilliset majoitus- ja kylpyhuonetilat miehille ja naisille. Vuonna 2005 rakennetut huoneet sijaitsevat purjelaivan alakannella, niissä on tilavat kerrossängyt ja jokaisessa sängyssä on eteen vedettävä verho. Laivassa on yhteiset, jaetut oleskelutilat jossa mm. taulutelevisio. Gerdasta voit varata myös huoneen, tai koko laivan ryhmämajoitusta varten.
Lue lisää ►

Varaa majoitus ►


Sänky-symboli Augustin majatalo Augustin majatalo

AUGUSTIN MAJATALO
Poroholman lomakeskuksen ja koko Rauman mahtavimmalla paikalla sijaitseva 1800-luvun pitsihuvila, jossa osa tiloista on muutettu majatalon huoneiksi vuonna 2013. Varattavana on kolme idyllistä huonetta, joissa erilliset sängyt ja talulutelevisio. Wc- ja suihkutilat löytyvät käytävältä huoneiden välittömästä läheisyydestä. Huoneet sijaitsevat pitsihuvilan yläkerrassa, ei hissiä.
Lue lisää ►

Varaa majoitus ►


Sänky-symboli Augustin majatalo Augustin majatalo

BLOMQVISTIN TAVERNA
UUTTA KESÄLLÄ 2017! Kodikkaasti sisustettu, kaksi kerroksinen vanha puutalo sijaitsee meren rannalla. Tavernassa on seitsemän kahden hengen huonetta, joissa erilliset sängyt. Jaetut Wc- ja suihkutilat löytyvät käytävältä huoneiden välittömästä läheisyydestä. Osa huoneet sijaitsee yläkerrassa, ei hissiä.
Lue lisää ►

Varaa majoitus ►Muut majoitusvaihtoehdot

Jos alueelta ei löytynyt sopivaa majoitusta alla on muita hyviä majoitusvaihtoehtoja Raumalla.


Sänky-symboli Hotelli Vanha Rauma Hotelli Vanha Rauma

HOTELLI VANHA RAUMA
Hotelli Vanhassa Raumassa majoitut arvokkaassa funkisrakennuksessa Vanhassa Raumassa. Hotellissa on 20 hyvinvarusteltua ja persoonallista huonetta.
Lue lisää Hotelli Vanhasta Raumasta täältä.