Poroholma

Majoitu

Rauman Poroholma - Majoitu

Poroholman Lomakeskuksessa on erilaisia majoitusvaihtoehtoja tasokkaasta caravan alueesta mökkeihin ja majatalohuoneisiin sekä hostelliin. Alueen 1800-luvun pitsihuvila on myös muutettu pieneksi majataloksi.
Alla on esitelty tarkemmin alueen majoitusvaihtoehdot.

Majoittujien käytössä:
Yhteistilat ►
Sauna yleisillä vuoroilla ►
Lue varausehdot täältä ►

RMJ: majoitus Juhannuksen ajaksi erillisellä sivustolla ►

Varaa majoitus juhannukseksi ►


Camping-symboli Karavaanipaikka Karavaanipaikka

KARAVAANIPAIKAT
Poroholman lomakeskuksen tasokkaalla viiden tähden caravan-alueella matkailijan on mahdollista majoittautua aivan rannan tuntumaan, josta aukeaa mahtavat näköalat avomerelle tai mukavasti puistoalueelle puiden suojaan. Koko karavaanialue on yhteistä puistoa jossa pohjana on hyväkuntoinen nurmi. kesäkaudella majoittujat voivat ostaa paikan vastaanotosta eikä paikan ennakkovaraus ole tarpeen (pl. juhannus). Varauksen voi tehdä halutessaan, mutta kesäkaudella järjestämme kaikille tilaa alueelta (pl. juhannus). Tiettyä paikkaa ei voi varata ennakkoon, paikat valitaan saapuessa. Mikäli haluatte viereiset paikat ystävienne kanssa, ilmoittakaa tästä saapuessanne lomakeskukseen. Voitte saapuessanne varata paikkaa vieressänne ystävällenne.

Lemmikit sallittu. (Varaus Juhannuksen ajaksi erillisellä sivustolla ► )
Lue lisää ►
Lue varausehdot täältä ►

Varaa majoituspaikka ►

 


Teltta-symboli Telttapaikka Telttapaikka

TELTTA-ALUE
Porohoman lomakeskuksen telttailualue on aivan niemen kärjessä, puiden siimeksessä. Alueelle ei voi tehdä varausta, alueella riittää tilaa kaikille tulijoille. (pl. erikoistapahtumien, kuten Juhannuksen aikana)
Lue lisää ►


Mökki-symboli Leirintämökki Leirintämökki

LEIRINTÄMÖKIT 2x2hh
Poroholman lomakeskuksen leirintämökit on perinteisiä, yksikerroksisia, terassillisia hirsimökkejä, jotka sijaitsevat mukavasti metsän siimeksessä, mutta siltin alueen loistavimmilla paikoilla. Mökit on tarkoitettu kesäkäyttöön ja ne ovat valmistuneet vuonna 2010. Mökkivuokraajien ikäraja on 20 vuotta, huoltajan seurassa voivat majoittua myös alle 20 vuotiaat.
Lue lisää ►
Lue varausehdot täältä ►

Varaa majoitus Booking.comista ►


Sänky-symboli Augustin majatalo Augustin majatalo

RIVITALO
Rivitalossa on neljä kahden henkilön huonetta. Jaettu suihku ja kaksi wc:tä sijaitsevat rivitalon käytävällä. Huoneissa on jääkaappi ja mikro.
Lue lisää ►
Lue varausehdot täältä ►

Varaa majoitus Booking.comista ►


Sänky-symboli Augustin majatalo Augustin majatalo

HIRSITALO
Talossa on yksi 5hh, jossa on kaksi huonetta, kolme yhden henkilön sänkyä ja yksi parivuode, suihku ja wc erillisissä huoneissa, sekä jääkaappi ja mikro. Hirsitalon yhden henkilön huoneessa, on yksi huone, yksi yhden henkilön sänky, suihku ja wc, sekä jääkaappi ja mikro.
Lue lisää ►
Lue varausehdot täältä ►

Varaa majoitus Booking.comista ►


Sänky-symboli Augustin majatalo Augustin majatalo

AUGUSTIN MAJATALO
Ei varattavissa toistaiseksi. Poroholman lomakeskuksen ja koko Rauman mahtavimmalla paikalla sijaitseva 1800-luvun pitsihuvila, jossa osa tiloista on muutettu majatalon huoneiksi vuonna 2013. Varattavana on kolme huonetta, joissa erilliset sängyt. Wc- ja suihkutilat löytyvät käytävältä huoneiden välittömästä läheisyydestä. Huoneet sijaitsevat pitsihuvilan yläkerrassa, ei hissiä.
Lue lisää ►
Lue varausehdot täältä ►Sänky-symboli Augustin majatalo Augustin majatalo

BLOMQVISTIN TAVERNA
Ei varattavissa toistaiseksi. Kaksikerroksinen vanha puutalo sijaitsee meren rannalla. Tavernassa on kuusi kahden hengen huonetta, joissa erilliset sängyt. Jaetut Wc- ja suihkutilat löytyvät käytävältä huoneiden välittömästä läheisyydestä. Jaettu keittiö jossa jääkaappi, kahvinkeitin ja ruokapöytä. Osa huoneet sijaitsee yläkerrassa, ei hissiä.
Lue lisää ►
Lue varausehdot täältä ►
Muut majoitusvaihtoehdot

Jos alueelta ei löytynyt sopivaa majoitusta alla on muita hyviä majoitusvaihtoehtoja Raumalla.


Sänky-symboli Hotelli Vanha Rauma Hotelli Vanha Rauma

HOTELLI VANHA RAUMA
Hotelli Vanhassa Raumassa majoitut arvokkaassa funkisrakennuksessa Vanhassa Raumassa. Hotellissa on 20 hyvinvarusteltua ja persoonallista huonetta.
Lue lisää Hotelli Vanhasta Raumasta täältä.