Poroholma

Ryhmämajoitusta purjelaivassa

Priki Gerda Rauman Poroholma - Majoitu

Ainutlaatuinen ja edullinen majoitusvaihtoehto ryhmille:
Gerda, suomen suurin purjehduskuntoinen
raakapurjein varustettu purjelaiva.

Upean purjelaivan alakannella on miehistön jaetut majoitustilat, jotka ovat valmistuneet vuonna 2005. Kahdessa erillisessä huoneessa on tilavat kerrosänkypaikat 37:lle majoittujalle. Isommassa, miesten tilassa on 22 sänkyä, kolme wc:tä ja yksi suihku. Pienemmässä naisten tilassa on 15 sänkyä, kaksi wc:tä ja suihku. Jokaisessa sängyssä on eteen vedettävät verhot, jotka luovat yksityisyyttä jaetussa tilassa. Gerdassa on myös erikseen varattavissa purjelaivasauna. Myös kaikki lomakeskuksen suihkut, WC:t ja saunat ovat käytettävissä.

Yläkannella sijaitsee päällystöntilat. Kapteenin ja perämiehen hytit, joissa molemmissa on omat WC ja suihkutilat.

Laivalla on jaetut oleskelutilat joissa mm. suuri taulutelevisio. Laivan kannella on sauna, joka on tarvittaessa vieraiden käytettävissä.

Laivassa on koodilukko, joka takaa turvallisuuden ja avaimettoman sisäänpääsyn majoittujille. Laivaan kulku tapahtuu laituria pitkin. Alus on Poroholman lomakeskuksen rannassa ja lomakeskuksen aktiviteetit sekä palvelut ovat vieraiden käytettävissä.

Ryhmämajoitus

Gerdan voi varata kokonaisuudessaan tai huoneittain ryhmille, kuten urheilujoukkeille. Molemmat huoneet hintaan 750 €/yö (yhteensä 37 merimiehen punkkaa).
Gerda pieni huone 350 €/yö (15 merimiehen punkkaa)
Gerda iso huone 500 €/yö (22 merimiehen punkkaa)

Lue lisää Gerdan saunasta ►

Katso kuvia kuvagalleriastamme ►

Lue Gerdan tarina täältä ►Lisätiedot ja varaukset ryhmille: info (at) poroholma.fiGeda
Geda
Geda

Priki Gerda

Gerda kääntää katseita niin laiturissa kuin merelläkin, eikä ihme: 49-metrinen priki Gerda on paitsi Suomen suurin, myös ainoa raakapurjealus.

Gerdalla purjehtiminen on haastavaa ja vaatii erityisosaamista. Aluksessa on kaksi 30-metristä mastoa ja kummassakin 5 raakaa. Purjeita on 15, plokeja noin 300 ja köyttä yhteensä yli 5 kilometriä. Kaikki purjeisiin liittyvät manööverit ovat suhteellisen suuritöisiä operaatioita ja niihin vaaditaan paljon käsipareja. Gerdan tilavuus on jopa 286 rekisteritonnia. Priki gerda viralliselta nimeltään Gerda Gefle rakennettiin ruotsin gävlessä 1995-2005. Alus on replika samannimisestä rahtipurjelaivasta joka valmistui sekin gävlessä 1869. Alkuperäinen briggen Gerda seilasi aina 1930-luvulle asti kunnes siirtyi museoalukseksi Ruotsiin Gävleen, jossa se tuhoutui vuonna 1959.

 

Kuunari merellä